Workshop Digitale Fotografie

Workshop digitale fotografie

Fotografe Bodil Anaïs geeft op 14 februari een workshop digitale fotografie, speciaal voor Laan van Nieuw Guinea-bewoners. Tijdens de workshop wordt er voornamelijk aandacht geschonken aan het ‘Leren Kijken door de Lens’. Iedereen mag meedoen, ook mobieltjes met foto functie zijn welkom! De workshop is van 11 tot 14 uur in Het Wilde Westen op de Groeneweg 54. U kunt zich opgeven via info@hetwildewesten.nl

 

Bewonersavond woensdag 17 december 2008

Bewoners en betrokkenen verzamelen zich in Het Wilde Westen voor een avond over de Laan van Nieuw Guinea

Bodil Anais presenteert haar plannen voor de fotoserie over de verloren identiteit van de Papua’s. In een powerpointpresentatie laat ze montages zien van hoe de foto’s in de Laan van Nieuw Guinea te zien zullen zijn.

Aanwezige bewoners en Papua’s reageren op de plannen van Bodil Anais. Ze stellen voor vooral ook portretten van Nederlandse Papua’s te maken, en bieden zich aan als model.

De muzikanten laten zich verleiden het verboden volkslied van Papua Nieuw Guinea te spelen. Van de andere liedjes die ze spelen kunnen ze vertellen uit welk dorp of welk gebied ze komen.

Nancy Jouwe van stichting Papua Erfgoed Nederland geniet van de muziek na haar culturele, politieke, historische en geografische presentatie over Nieuw Guinea.

 

Uitnodiging bewonersavond

Flyer Laan van Nieuw GuineaWoensdag 17 december van 20.00 tot 22.30 uur in Het Wilde Westen, Groeneweg 54.
U bent van harte uitgenodigd onder het genot van een hapje, drankje, muziekje kennis te maken met Nieuw Guinea, het werk van Bodil Anais, het Papoea verleden van Nederland, en... uw buren.
Loop binnen!
20.00-20.25  Koffie, thee en welkom door Bart Bleijerveld van Het Wilde Westen
20.25-20.55  'Verleden, Heden en Toekomst'
  door Nancy Jouwe van Stichting Papua Cultureel Erfgoed
20.55-21.25  Muzikaal Intermezzo met hapjes en drankjes
21.25-21.40  De kunstenaar aan het woord:
 'De verloren Identiteit' door fotografe Bodil Anais
21.40-22.30  Bewoners inbreng:
  workshop info, vragen, ideeën, inspiratie, muziek, hapjes en drankjes